arrangement-2264812_1280

Onze

Onze abonnementen hebben meer dan faire prijzen. In feite betaal je voor een jaarlidmaatschap niet meer dan voor één reguliere workshop bij jou in de buurt.

Onze leden kunnen altijd overal gratis aan meedoen en betalen dus NIETS voor onze vele projecten. En heb je ff geen trek om aan een project mee te doen, dan heb je volop keuze aan haak- en breipatronen.

Heb je nog vragen? Kijk dan in onze Meest gestelde vragen onderaan deze pagina.

4 maanden gratis ter waarde van € 26,-

Je betaald dus maar 8 maanden! En je mag een heel jaar profiteren van al onze bibliotheken, projecten, cursussen en nog veel meer.

Professionele hulp

Wij hoeven geen kennis in te kopen, doen dus alles zelf. Al onze teamleden hebben een immense kennis van haken en breien. Je zit dus nooit om hulp verlegen

Een welkomspakketje

Als nieuw lid ontvang je maar liefst 6 E-books in PDF ter waarde van € 52,50. Deze worden je via een link van Wetransfer binnen 8-10 weken na aanmelding via mail verzonden.

Bespaar tijd en geld

Alles op gebied van haken en breien kun je hier vinden, en wat er niet is voegen we op jouw verzoek toe. En pak die 10% extra korting op al onze garens in de webshop .

Met 4 maanden GRATIS (je betaald dus maar 8 maanden) en de 6 E-Books(in PDF) heb je al een voordeel van maar liefst € 78,50

Maak onderstaand je keuze uit één van de abonnementen en klik op ” kies abo “. Je kunt dan betalen via Paypal of creditcard.

Wil of kun je niet betalen via Paypal dan kun je gebruik maken van bankoverschrijving. 

 * geen welkomstpakket voor bestaande leden die verlenging aanvragen

Kies je abonnement

Al onze abonnementen geven onbeperkt toegang tot het besloten online ledenomgeving en bijbehorende functies. 

Zilver

52
50
1 jaar
 • Alles op gebied van HAKEN
 • Unlimited extra Features
 • 10% korting op al onze garens
 • Cursussen, tutorials en video's
 • Community op Facebook
 • en nog veel meer!

Goud

65
00
1 jaar
 • HAKEN EN BREIEN
 • Unlimited extra Features
 • 10% korting op al onze garens
 • Cursussen, tutorials en video's
 • Community op Facebook
 • en nog veel meer!
populair

Meest gestelde vragen

We vinden het ontzettend jammer dat je geen lid meer wil zijn…..Alle abonnementen stoppen vanzelf  na afloop van de termijn. Je jaarlidmaatschap stopt automatisch na 365 dagen. Wil je toch nog schriftelijk opzeggen dan kan dat natuurlijk via ons mailadres cmhw017@gmail.com

Al onze activiteiten, communicatie- en informatiestromen lopen via onze Facebook community. Als je je daar dus niet aanmeldt kun je geen optimaal gebruik maken van je abonnementsvoordelen.

Al onze activiteiten, communicatie- en informatiestromen lopen via onze Facebook community. Als je je daar dus niet aanmeldt kun je geen optimaal gebruik maken van je abonnementsvoordelen en ben je dus niet op de hoogte van wijzigingen, aanbiedingen enz. Wij gaan geen individuele personen via mail of andere wegen op de hoogte brengen. Dit vergt meer manuren, dus zullen wij onze prijzen moeten verhogen. Dit is niet de bedoeling, dus als jij geen FB account wil en je niet wil aanmelden bij de community dan helaas accepteren wij je niet als abonnee. Doordat men niet op hoogte is van wijzigingen, storingen op website oid. levert dit de (on)nodige problemen op. Wij communiceren via de FB community en beantwoorden geen individuele mails over vragen waar het antwoord keurig  in de community staat.

Nee hoor 😉 Onze leden doen altijd gratis mee aan al onze CAL. Je hebt alleen garen nodig om mee te doen 😉

Creatief met haken is een online community en database gericht op haken en breien. Dus als je ontzettend graag haakt en/of breit dan  zit je hier zeker weten op de juiste plek! Je kunt nog meer lezen over Creatief met haken op de pagina ” Over ons ” .

Het welkomstkadootje in de vorm van 6 E-books twv € 52,50 worden tussen 8-10 weken NA je aanmelding met een link van Wetransfer naar je mail gestuurd.  

Woollies zijn spaarpunten die je verdient bij bepaalde handelingen op de website. Klik in het ledengedeelte op de button ” Spaarprogramma Woollies ” en je kunt er alles over lezen.

Nee, in ieder geval niet specifiek op de website. Iedereen is vrij om zijn/haar garen te kopen naar eigen wens en portemonnee. Creatief met haken heeft wel een huismerk garen en dat is Alize. Wil je toch een advies, dan kun je dat altijd vragen via ons mailadres cmhw017@gmail.com 

Nee natuurlijk niet! Als lid van onze online Haak en Brei club hoef je nergens voor bij te betalen. Je doet overal GRATIS aan mee. Je hebt alleen garen nodig om mee doen. 

Een tweetal happy leden

Ik heb nooit spijt gehad van mijn lidmaatschap bij Creatief met haken, alleen spijt dat ik niet eerder lid ben geworden. Wat een geweldig aanbod hebben ze!
Joanna
Haken is een van mijn favoriete bezigheden. Ik haak heel veel voor mijn kleinkinderen en ben dus altijd op zoek naar nieuwe patronen. Het geld meer dan waard!
Maria